Wat kost dat nou, reclame op tv?

Wil je beperkte tv reclame kosten? Dan kom je al snel uit bij een goed media adviesbureau voor reclame zendtijd op de televisie. One Media heeft al 20 jaar ervaring in het verzorgen van commercials en kan dan ook de vraag beantwoorden: wat kost reclame op tv in Nederland?

Kijkcijfers per tv campagne

One mediabureau heeft de kennis, ervaring en de gereedschappen in huis om tot de ultieme mediaprestaties te komen wanneer een tv campagne gevoerd wordt. Kijkcijfers worden per zender in de planningstool uitgewerkt en waar nodig geanalyseerd. Zo kunnen we meerdere scenario’s uitwerken voor de betreffende doelgroepen en weet je wat de kosten per tv-zender zijn.

Welke tv reclame kost minder?

Centrale vraag is: welke tv-zender levert het hoogste bereik tegen de laagste kosten? Hoeveel contacten heb je nodig voor een effectieve tv campagne? Wat zijn de juiste tijdvakken op televisie voor je doelgroep? Welke investering is nodig om een juiste mensen te bereiken? En welke tv-reclame kost relatief minder, bijvoorbeeld een korte spot?

Van tv spot campagnes tot billboard reclame

TV spot campagnes, billboard reclame en non-spot acties, alles is mogelijk op televisie. Adverteren op tv kan op landelijk niveau, regionaal en zelfs lokaal niveau. Dan zijn de kosten echt beperkt weten wij uit ervaring. Want campagnes met een regionale niveau hebben ook voordelen, zeker als je de tv reclame kosten op een rijtje zet.

Nationale tv zenders

Daarnaast kent One Media op detail de krachten en profielen van alle nationale tv zenders. Ook nemen ze alle streaming cijfers mee zodat je een echt goed beeld krijgt van reclame kosten op televisie. Zo krijg je het beste advies tegen de laagst mogelijke kosten, welke tv commercials je ook kiest, zowel landelijk, regionaal als landelijk.

Het beste wat je kunt doen is bij een erkend media adviesbureau een vrijblijvende marktscan aanvragen. Dan wordt goed gekeken naar je doelgroep en waar jij die het beste tegen minimale kosten kunt bereiken, en vaak is dit uiteraard een tv-zender met een goed bereik.