Vliegen deze zomervakantie? Bespaar op parkeren bij Schiphol!

reizen vanaf schiphol

Ben jij, net zoals een groot deel van de Nederlanders, alweer begonnen met het maken van plannen voor de zomervakantie dit jaar? Ben je er al uit waar de reis dit jaar naartoe gaat?

Je gaat vast met het vliegtuig..

Je hoort toch meer en meer dat Nederlanders het vliegtuig pakken tijdens hun zomervakantie. Een mooie reid maken of een zonvakantie binnen de Europese grenzen. Naar welk land je dan ook af gaat reizen, reizen met het vliegtuig is zeer fijn. Tarieven die heel laag zijn maken het enorm interessant.

Door te reizen met het vliegtuig kun je dus flink wat geld besparen. Wil jij nog meer geld besparen dan is schipholparkeren een goede manier om parkeerkosten te besparen.

Parkeren op Schiphol is handig maar duur

reizen vanaf schipholOp Schiphol zelf is er veel plek om de auto te parkeren. Op Schiphol zelf parkeer je jouw auto en je kunt in heel snel bij de terminal zijn met je bagage door de gratis shuttledienst. We begrijpen dat dit heel handig is, maar het kost wel flink wat geld. Het is dus slim om ergens anders te parkeren en zo geld over te houden. Dat vinden wij althans wel.

Schiphol heeft veel concurrentie op het gebied van de parkeerplaatsen. En dat kan enorm schelen in de kosten. Soms staat je auto bij een externe aanbieder bijvoorbeeld binnen in een schuur of loods gestald. Je brengt de auto daar en daarna wordt je met een bus gebracht naar de terminal. Je neemt de bagage natuurlijk mee tijdens deze rit. Hier hoef je overigens niet extra voor te betalen, dit zit in de kosten voor het parkeren inbegrepen.

Omdat deze bedrijven wat verder van Schiphol af zitten ben je wel iets langer aan het reizen. De besparingen die je op deze manier kunt realiseren zijn die paar extra minuten wel waard. Extra centen in je zak houden voor de vakantie is uiteraard altijd mooi meegenomen. De vakantie mag natuurlijk was kosten, maar waarom niet iets besparen als het mogelijk is?

Ga je in de vakantie van 2019 ook flink besparen op je parkeerkosten bij Schiphol? Zeker een slimme zet maak je dan!